Onna Onna

onna-onna
Onna Onna vindt verzekeren iets moois, daardoor ligt de nadruk ook op een goede service met goede manieren. U als klant kunt rekenen op goede en deskundige hulp, maar vooral belangrijk persoonlijke hulp. De verzekeraar noemt dit dan ook verzekeren volgens vrouwen en de waarden bieden dij daarbij horen. Aandacht voor de ander en oog voor detail kunt u dan ook op rekenen. Bovendien zijn de polisvoorwaarden duidelijk en begrijpelijk, u weet precies wat u wel of niet kunt verwachten. Heeft u een vraag, dan is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Het doel is om direct iemand aan de lijn te krijgen zonder keuzemenu’s of wachttijden.

Autoverzekering

De autoverzekering van Onna Onna hoort bij de waarden voor vrouwen, oftewel een autoverzekering voor vrouwen. Mannen zijn uiteraard ook welkom als nieuwe klant, echter ligt de nadruk op vrouwen. Dit is merkbaar door bijvoorbeeld een handtasdekking of een pechhulp waarbij u zelfs kunt rekenen op het vervangen van uw band, ook wanneer dit voor de deur gebeurt is. Bij Onna Onna profiteert u binnen de autoverzekering van de volgende voordelen:

Serious Assist

Onna Onna heeft kosteloos de Serious Assist service voor elke autoverzekering klant. Bij een ongeval of aanrijding kunt u gebruik maken van een gratis hulpdienst. Zij zorgen ervoor dat ze binnen 30 minuten aanwezig zijn om te helpen bij het afwikkelen van de schade. Maar ook andere belangrijke dingen worden geregeld, als het informeren van bijvoorbeeld uw werk of familieleden. Daarnaast wordt u geholpen waar nodig en indien nodig afgezet op een plek naar keuze. Deze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor alle autoverzekeringen klanten van Onna Onna.