Autoverzekering voor vrouwen

autoverzekering-vrouwen
Diverse aanbieders spelen in op een ‘autoverzekering voor vrouwen‘. Dit houdt niet in dat mannen hier niet welkom zijn, echter zitten er extra voordelen in dergelijke autoverzekeringen als handtasdekking of een hoge accessoire dekking. Uiteraard kan daarnaast gewoon gekozen worden voor de standaard dekkingen WA, WA beperkt en WA volledig casco.

Welke aanbieders zijn er?

Enkele aanbieders die een autoverzekering speciaal voor vrouwen aanbieden zijn Zij rijdt beter en Onna-onna. Beide hebben een scherpe premie met leuke voordelen als:

  • Nieuwwaarde regeling
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • Handtasdekking tevens voor de inhoud van de tas (Onna-onna)
  • Accessoire dekking tot € 1000,- (Zij rijdt beter)
  • Keuze tot geen eigen risico
  • Geen opzegtermijn (Onna-onna)

Onna-onna

Onna-onna is een aanbieder van onder andere autoverzekeringen. Ze zijn door diverse onderzoeksbureaus verkozen tot de ‘Beste kwaliteit’ autoverzekering. Daarnaast scoren ze hoog met de nieuwwaarde regeling. U zult zich afvragen waarom deze regeling beter is dan bij andere aanbieders, echter gelden er vaak voorwaarden voor de nieuwwaarde regeling. Hier hoeft u zich bij Onna-onna dus niet druk om te maken. Met Serious Assist wordt u tevens altijd correct en direct geholpen door deskundige medewerkers.

Zij rijdt beter

De autoverzekering van Zij Rijdt Beter is ook zeker een goede keuze. Nadat de autoverzekering online is afgesloten bent u meteen verzekerd en kunt u gelijk de weg op. U heeft bij het afsluiten van een autoverzekering 14 dagen bedenktijd, hierdoor zit u niet gelijk vast aan een contract. U krijgt eventueel dezelfde no-claim korting op een tweede voertuig, ongeacht of dit een auto of motor betreft.

U kunt optioneel ook aanvullende verzekeringen afsluiten bij deze aanbieder. Dit zijn de no-claim beschermer, ongevallen inzittenden verzekering en een rechtsbijstand verzekering.

Vergelijken

Kijk ook naar andere aanbieders als u overweegt een autoverzekering af te sluiten bij de genoemde aanbieders. Het kan immers zijn dat niet de extra voordelen wilt als een handtasdekking, waardoor u bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent.