Manier van vergelijken en verdienmodel

Wat doen wij voor u?

Via deze website kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om deze vergelijking tot stand te kunnen brengen hebben wij een aantal gegevens nodig. Wij stellen u dan ook een aantal vragen, waarop wij vervolgens de vergelijking zullen baseren. Vervolgens kunt u via onze website naar de website van de verschillende verzekeraars voor meer informatie en/of het afsluiten van de autoverzekering.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Onze vergelijking is niet volledig. Dat wil zeggen dat wij niet alle bestaande autoverzekeringen van alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken. De autoverzekeringen die in de vergelijking getoond worden zijn van de autoverzekeraars waar wij contracten mee hebben. Van deze aanbieders kunnen wij de meest recente voorwaarden en premies tonen. Bij verschillen geldt dat de informatie die de autoverzekeraar strekt altijd leidend is.

In onze vergelijking zijn de volgende verzekeraars opgenomen:

Aegon
ANWB
OHRA
Nationale Nederlanden
Ditzo
ABN Amro
Centraal Beheer Achmea
Hema
Inshared
FBTO
VerzekerUzelf
Unive

Hoe vergelijken wij?

Om een juiste vergelijking tot stand te kunnen brengen hebben wij een aantal gegevens van u nodig, o.a. uw kenteken en postcode. Deze gegevens gebruiken wij om te kijken voor welke autoverzekeringen u eventueel in aanmerking komt, maar ook om de hoogte van uw persoonlijke premie te kunnen bepalen. Vervolgens kunnen wij u een overzicht tonen van de verzekeraars die in onze vergelijking zijn meegenomen. Dit overzicht is gesorteerd op de hoogte van de premie, de goedkoopste staat dan ook bovenaan. Vervolgens kunt u de voorwaarden van de verzekeraars naar uw keuze met elkaar vergelijken.

Wat is ons verdienmodel?

Nadat u een vergelijking heeft gemaakt heeft u de keuze om op een button te klikken zodat u de website van de verzekeraar kunt bezoeken. Als u op de website van één van de verzekeraars vervolgens een autoverzekering afsluit ontvangen wij een eenmalige provisie. Deze provisie maakt het mogelijk om onze website te onderhouden en u te voorzien van een accurate vergelijking.