Over ons

Over auto-verzekeringenvergelijken.nl

Auto-verzekeringenvergelijken.nl is opgericht met het doel de consument te helpen bij het vinden van een juiste autoverzekering. Op basis van enkele gegevens en uw voorkeuren kunnen wij u voorzien van een op prijs gesorteerd overzicht. Dit overzicht is gebaseerd op de verzekeraars die bij auto-verzekeringenvergelijken.nl zijn aangesloten. Wij vergelijken dan ook niet alle autoverzekeraars van Nederland en kunnen hierdoor ook niet garanderen dat u de goedkoopste en beste autoverzekering van Nederland vind. Maar we kunnen u wel helpen bij het vinden van de goedkoopste en beste autoverzekering op basis van de verzekeraars die wij vergelijken.

Wij brengen geen advies uit, wij vergelijken alleen op prijs. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen bepaalde verzekeraars naast elkaar te plaatsen om de voorwaarden te vergelijken. Het maken van een premieberekening en vergelijking is kosteloos voor de consument. Bovendien kost het afsluiten van de autoverzekering niets extra’s, rechtstreeks via de verzekeraar betaald u dezelfde premie.

Accurate gegevens

Wij streven ernaar accurate premies en voorwaarden te tonen, dit doen wij in samenwerking met het vergelijkingsprogramma van ROLLS. Echter zijn de premies en productvoorwaarden van de verzekeraars altijd leidend indien dit van elkaar afwijkt. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan onze vergelijking.

Verdienmodel

Voor het maken van de vergelijking ontvangen wij geen vergoedingen. Alleen wanneer u via onze website doorklikt naar de website van de verzekeraar en daar de autoverzekering aanschaft ontvangen wij een eenmalige advertentievergoeding. Deze inkomsten maken het onder meer mogelijk onze complexe vergelijking en website in stand te houden, maar ook verder te optimaliseren.

Contact

Voor vragen over auto-verzekeringenvergelijken.nl kunt u terecht op onze contactpagina. Wij horen graag van u omtrent vragen of opmerkingen over deze website. Heeft u vragen over de autoverzekeringen of de maatschappijen? Hiervoor kunt u terecht bij de maatschappij, zij zijn uw aanspreekpunt omtrent deze zaken. Wij brengen geen advies uit en beantwoorden hier dan ook geen vragen over.