Aon Direct

direct-aon
Aon Direct behoort tot Aon Verzekeringen welke de grootste verzekeringsmakelaar van Nederland is. Lage premies en uitstekende voorwaarden staan voorop, dit wordt mede gerealiseerd doordat alle verzekeringszaken online afgehandeld worden. Verzekeringen worden online afgesloten en schades kunnen online ingediend worden, hierdoor is het voor Aon Direct mogelijk lage premies te bieden. Bovendien is een eigen online polismap ook uitermate handig, u kunt namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week hierop inloggen om uw gegevens in te zien of te wijzigen, maar ook de status van ingediende nota’s te volgen, schades te melden en of vragen te stellen.

Autoverzekering

Bij Aon Direct kunt u kiezen voor drie verschillende basisdekkingen, WA, WA+ beperkt casco en WA + uitgebreid casco. Daarnaast wordt er een mogelijkheid geboden om uw auto aanvullend te verzekeren met een autorechtsbijstand, no-claimbescherming en schade inzittenden. Pechhulp hoeft u niet aanvullend te verzekeren, dit zit standaard inbegrepen bij de autoverzekering van AON Direct, ook wanneer u pech in het buitenland heeft. De voordelen van deze autoverzekering:

  • Geen eigen risico bij AON Schade Service
  • Hulp bij schade binnen en buitenland
  • Pechhulp
  • Eigen online polismap
  • Geen contracten, dagelijks opzegbaar

Aon Schade Service

Bij schade bent u vrij om te bepalen waar u de schade laat repareren. Echter wordt er wel een schade service aangeboden door AON Direct. Wanneer u voor deze service kiest brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u rekenen op het gratis ophalen en brengen van uw auto. Bovendien ontvangt u kosteloos vervangend vervoer gedurende de reparatie. Ook geldt er bij het kiezen voor deze service geen eigen risico en wordt het bedrag door Aon Direct naar het schadeherstelbedrijf overgemaakt, u hoeft dus niets voor te schieten.