Populairste autoverzekeringen

populairste-autoverzekering
Het leek ons leuk om het eens te hebben over de populairste autoverzekeringen op Auto-verzekeringenvergelijken.nl. We hebben het hier niet over de beste of goedkoopste autoverzekering, we hebben het puur over het aantal afgesloten autoverzekeringen via deze website volgens de statistieken.

Er moet overigens wel bij vermeld worden dat het periode afhankelijk is. Verzekeraars stunten een paar keer per jaar met de premie of met leuke acties, hierdoor zijn er tijdelijke pieken te zien in de afgesloten verzekeringen voor die betreffende verzekeraar.

We hebben de actie periodes buiten beschouwing gelaten, we kijken dus eigenlijk naar de hoogste afsluitingen buiten de actie periodes om.

Meest afgesloten

Hieronder staan de verzekeraars op volgorde, de bovenste verzekeraar is hierbij het meest afgesloten via onze website:

– Aon
– OHRA
– FBTO
– ANWB
– Zelf

U ziet hierboven dat de autoverzekering van Aon het meest wordt afgesloten. We zien voornamelijk een hoog afsluit percentage voor de WA autoverzekering van Aon. De WA autoverzekering wordt zoals u waarschijnlijk al weet voornamelijk toegepast op oudere voertuigen.

Is Aon ook voor mij het beste?

Het is uiteraard afhankelijk van de ingevoerde gegevens welke autoverzekering voor u het best uit de bus komt. Er zijn diverse aspecten welke de premie kunnen beïnvloeden, denk hierbij aan de leeftijd van het voertuig, postcode, geboortedatum en schadevrije jaren.

Eigenlijk is het nooit wijs om uit te gaan van een statische vergelijking (lijst zonder invoer van gegevens). Bij dergelijke vergelijkingen worden eikgegevens gebruikt waardoor de premie doorgaans niet klopt. Maak dus, naast uw eventuele andere methodes, ook gebruik van een dynamische vergelijking waarbij u gegevens in kunt voeren. De premie wordt vervolgens berekent bij diverse verzekeraars tegelijk.

De autoverzekering van Aon wordt zoals eerder vermeld het meest afgesloten via Auto-verzekeringenvergelijken.nl. Nogmaals, dit is dus niet de beste of de goedkoopste autoverzekering, bekijk dit zorgvuldig alvorens u een autoverzekering afsluit!