Lancyr autoverzekering: online afsluiten

Lancyr autoverzekering
Een Lancyr autoverzekering afsluiten? Het is een verzekeraar die zorgt voor een zo laag mogelijke premie. In combinatie met, naar eigen zeggen, uitstekende verzekeringsvoorwaarden. Het is daarom de moeite waard om de verzekeraar mee te nemen in uw vergelijking.

Naar Lancyr →

Voordelen van de Lancyr autoverzekering

De Lancyr autoverzekering biedt een aantal belangrijke voordelen. Er is standaard bijvoorbeeld geen sprake van een eigen risico. Rijdt u schade en wilt u die claimen bij de verzekering? Dan is het niet nodig om een deel van de kosten eerst zelf te betalen. Daarnaast bent u met de polis uitermate flexibel. U kunt de polis per dag opzeggen, zodat u daar nooit te lang aan vastzit.

Verder kunt u gebruik maken van een nieuwwaarde-regeling en een regeling voor een gelijkwaardige auto. Fijn bij diefstal of total-loss, om te voorkomen dat u veel geld moet bijleggen om een vergelijkbare auto terug te kunnen kopen. Lancyr heeft afspraken gemaakt met veel schadeherstelbedrijven.

Klanten zijn over het algemeen heel tevreden met het herstel van hun schade, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Tenslotte kunt u dankzij de Lancyr autoverzekering gratis gebruik maken van vervangend vervoer, tijdens een reparatie. Dat betekent dat u altijd een auto tot uw beschikking heeft, ook als die van u tijdelijk naar de garage moet.

Online afsluiten: keuze uit 3 dekkingen

Online een Lancyr autoverzekering afsluiten? U heeft de keuze uit 3 dekkingen. Net als bij veel andere verzekeraars kunt u kiezen uit een WA autoverzekering, een WA Beperkt Casco autoverzekering en een WA Allrisk autoverzekering. Die laatste biedt de meest uitgebreide dekking, maar is ook de duurste polis. Kijk goed naar de dekking die u wenst, bijvoorbeeld aan de hand van de leeftijd van de auto. Op die manier kunt u online uw Lancyr autoverzekering afsluiten, op basis van een scherpe premie per maand.