Clixx autoverzekering: online afsluiten

clixx-autoverzekering
De Clixx autoverzekering is er voor op de momenten dat u de auto uitleent, maar u liever geen risico loopt op schade. Indien iemand uw auto leent en schade rijdt bent u daar uiteindelijk namelijk verantwoordelijk voor. U kunt proberen het onderling te regelen, maar dat neemt niet weg dat het u schadevrije jaren kan kosten. Clixx biedt daarvoor een handige oplossing. Door binnen 2 minuten een autoverzekering af te sluiten kunt u eenvoudig gedoe met een geleende auto voorkomen. Op basis van een van de twee beschikbare dekkingen. Compleet voor niet-All Risk verzekerde auto’s of Aanvullend voor wel All Risk verzekerde auto’s.

Binnen 2 minuten een autoverzekering

Clixx is een initiatief van verzekeraar OHRA en is er vooral voor bedoeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om een tijdelijke autoverzekering af te sluiten. Dat kan zelfs voor één dag, bijvoorbeeld als u de auto een keer uit wil lenen aan iemand die deze een dagje nodig heeft. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een groter aantal dagen. U voorkomt daarmee eenvoudig financieel nadeel bij schade. Tip: zelfs goede afspraken kunnen onder druk komen te staan. Kies voor Clixx om geen gedoe te krijgen over kosten, zodat uw vriendschap veilig is voor eventuele schade.

Geen eigen risico en alle schades altijd gedekt

Clixx maakt de autoverzekering voor een gedeelde auto graag zo gemakkelijk mogelijk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er geen sprake is van een eigen risico. Zodra iemand anders schade met uw auto rijdt is er meteen sprake van dekking, het is niet nodig om daar eerst een deel zelf van te betalen. De polis dekt alle schades die er kunnen ontstaan, waardoor ook daar geen discussie over zal ontstaan. Met een Clixx autoverzekering die u online kunt afsluiten (en met iDeal kunt afrekenen) is het heel eenvoudig om een tijdelijke polis te verzorgen.