Aegon

Aegon

Aegon helpt graag bij de financiële bewustwording van haar klanten. Wereldwijd bedienen ze meer dan veertig miljoen klanten met hun verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. De kracht van Aegon is de mate waarin u uw pakket zelf samen kunt stellen, waar nodig krijgt u uiteraard hulp en advies en worden er gepaste oplossingen geboden.

In Nederland zijn zo’n 475.000 mensen verzekerd bij Aegon als het gaat om de autoverzekering. Ze hebben hun eigen schadeservice met daarin een netwerk van een groot aantal herstelbedrijven.

Naar Aegon →

Autoverzekering

Aegon biedt u een snelle en goede service met een scherpe premie. We zien in onze premie tool dan ook regelmatig Aegon als goedkoopste verzekeraar naar boven komen. De autoverzekering van de aanbieder is zelf samen te stellen, eventueel met extra modules. Hieronder volgen een aantal voordelen van een autoverzekering bij Aegon:

  • Snelle en goede service
  • Vervangende auto bij schade
  • U hoeft geen kosten voor te schieten bij schade
  • Lage maandelijkse premie
  • U bepaald zelf de mate van de dekking
  • Eigen schadeafhandeling

Aegon biedt standaard de volgende drie dekkingen: Basis dekking, Beperkt Casco dekking en de Volledig Casco dekking. Naast het afsluiten van een reguliere autoverzekering kunt u tevens de volgende optionele modules afsluiten: rechtsbijstand, ongevallenverzekering voor inzittenden, bestuurder- en inzittendenverzekering. De aanbieder hanteert standaard een eigen risico van 200 euro. Bij eventuele ruitschade heeft u geen eigen risico als u kiest voor een aangesloten bedrijf uit het netwerk van Aegon, dit zijn meer dan 500 bedrijven zodat er altijd een garage in de buurt is waar u terecht kunt.

De no-claim korting kan bij Aegon tot 80% oplopen, u betaald dan maar 20% van de daadwerkelijke premie. De aanbieder biedt tevens een haal- en brengservice en ze bieden 24/7 service en hulp bij pech. Kortom, Aegon is voor iedereen aan te raden!