Meeus

blogplaatjeMeeus heeft een nauwe samenwerking met diverse autoverzekeraars als Aegon en Reaal, hier is de Meeus autoverzekering het resultaat van. U kunt rekenen op een scherpe premie met een uitgebreide dekking en uitstekende service. U kunt uw autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten.

U kunt kiezen uit de 3 bekende dekkingen en dit eventueel aanvullen met rechtsbijstand, extra accessoire dekking, 3 jaar nieuwwaarde regeling en een schade verzekering inzittenden. Verder geniet u bij Meeus van de volgende voordelen:

*Voor jonge en/of onervaren automobilisten geldt er wel een eigen risico.

Pechhulp

Pechhulp zit standaard in uw autoverzekering. U kunt rekenen op deskundige hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week, ook in eigen woonplaats. De pechhulp is geldig op alle dekkingsvormen en repatriƫring van auto, caravan, bagage en inzittenden zijn ook meeverzekerd. Daarnaast zijn ook de volgende zaken meeverzekerd:

– Dekking voor aangekoppelde caravan of aanhangwagen.
– Verblijf tijdens reparatie
– Vervangende chauffeur

Schade service

Met de Schade service kunt u rekenen op vakkundige hulp en een snelle service. De schade service biedt oplossingen tijdens lastige situaties. U kunt dan ook rekenen op een gratis haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer.

Repair & Fly

Het kan voorkomen dat vlak voor uw vakantie er schade aan de auto ontstaat. Hiervoor is er de Repair & Fly service, u gaat op vakantie en Meeus repareert de auto. Repair & Fly werkt in de volgende stappen:

1. Meld u schade.
2. Maak in overleg een reservering.
3. Uw auto moet op de afgesproken datum en tijdstip naar een van de twee locaties gebracht worden.
4. De shuttledienst brengt u naar Schiphol.
5. Tijdens uw vakantie wordt de auto hersteld.
6. Bij terugkomst wordt u door de shuttledienst teruggebracht.
7. Uw gerepareerde auto is klaar.

Door deze service bent u geen extra tijd kwijt om uw auto te laten repareren en u heeft geen parkeerkosten tijdens uw reis.