Polis Direct

polis-direct
Polis Direct is een verzekeringsmaatschappij die indirect betrokken is bij de branchevereniging BOVAG doordat ze onderdeel zijn van de Bovemij Verzekeringsgroep. Polis Direct haar streven is om goed, snel en voordelig te zijn. Een goede dienstverlening vinden zij dan ook vanzelfsprekend en zij bieden dit met hun eigen producten. Klanttevredenheid staat ook zeer hoog in het vaandel, het Keurmerk Klantgericht Verzekeren is dan ook behaald. Bovendien scoren ze in diverse klanttevredenheidsonderzoeken behoorlijk hoog. De medewerkers staan maar liefst zes dagen per week voor u klaar. Doordeweeks kunt u telefonisch contact zoeken tussen 08:00 en 20:00 en op de zaterdagen van 10:00 tot 15:00. Uiteraard kunt u de verzekeraar ook per email bereiken waarna u zo spoedig mogelijk een reactie kunt verwachten.

Autoverzekering

Bij de autoverzekering van Polis Direct wordt goed rijden beloond. Een jaar schadevrij rijden wordt beloond met de bekende no-claim korting en na 14 jaar schadevrij rijden betaald u helemaal geen extra premie meer. Bij het afsluiten van de autoverzekering wordt u een online rijstijltest aangeboden. Door deze test kunt u maar liefst 50 euro terug op uw rekening ontvangen. De verzekeraar is dus echt gericht op het voorkomen van schade. Desondanks begrijpen zij ook dat schade in een klein hoekje kan zitten en zijn hierdoor ook gericht op een uitstekende schadeafhandeling. Als het mis gaat kunt u rekenen op maar liefst 5 coaches die u op elk vlak kunnen helpen bij Goed Rijden.

Bovendien kunt u de schades laten repareren waar u dat wenst, uiteraard wordt er vanuit de verzekeraar wel aangeraden te kiezen voor een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Desondanks maakt u zelf de keuze, zonder dat u gestraft wordt met een hoger eigen risico of een mindere schadevergoeding. Naast de bovengenoemde voordelen profiteert u bij de autoverzekering van Polis Direct ook van onder andere de volgende voordelen:

  • Aantrekkelijke premie
  • Tweede voertuigregeling
  • Gratis accessoires regeling
  • Mogelijkheid tot geclaimde schades terugbetalen
  • Gratis opzegservice
  • Klantenkortingen