NowGo Autoverzekering

nowgo autoverzekering
Benieuwd naar de NowGo Autoverzekering? Het is een verzekeraar die vooral probeert te voorkomen dat gedoe ervaart. Het afsluiten moet zo soepel mogelijk verlopen en u moet er daarna zo min mogelijk omkijken naar hebben. Op die manier staat de verzekering in dienst van u en uw auto, zonder dat u daar mee bezig hoeft te zijn. Bovendien kunt u met de NowGo Autoverzekering rekenen op een scherpe premie. De verzekeraar is volledig online actief, om hoge kosten te voorkomen. Dit ziet u vervolgens terug in de lage prijs per maand.

Drie polissen voor de NowGo Autoverzekering

U kunt de NowGo Autoverzekering afsluiten op basis van drie beschikbare polissen. We zetten ze voor u op een rij:

WA autoverzekering: De gebruikelijke autoverzekering voor oudere auto’s, bijvoorbeeld vanaf 10 jaar. Er is geen sprake van een eigen risico, maar de dekking geldt alleen voor letsel en schade aan eigendommen van anderen.

Beperkt Casco:
 De populaire keuze voor een auto van 5 – 10 jaar oud. U kunt zelf kiezen voor een eigen risico. De dekking bevat ook zekerheid bij schade aan uw eigen auto, bijvoorbeeld door diefstal, brand of een botsing met dieren.

Allrisk: 
De meest uitgebreide NowGo Autoverzekering. Met alle bovenstaande dekking, inclusief dekking bij schade die u zelf aan de auto toebrengt. Mits dat niet met opzet gebeurt natuurlijk.

Eenvoudig online een autoverzekering afsluiten

U kunt de NowGo Autoverzekering online afsluiten. Gewoon door goed te kijken naar de dekking die u wenst, voor de auto die u rijdt. En heeft u de auto al wat langer? Dan is het verstandig om goed te kijken of de dekking misschien minder uitgebreid kan. Op die manier betaalt u niet langer te veel voor een dekking die u eigenlijk niet meer nodig heeft.