InShared

inshared
De autoverzekeringen van InShared zijn anders dan bij alle andere verzekeraars. Zo doet de verzekeraar bijvoorbeeld niet aan bonus malus, oftewel u krijgt nooit premieverhoging na schade. Daarnaast biedt deze verzekeraar de unieke halve all-risk autoverzekering aan, krijgt u schade aan uw auto dan betaald u maar de helft. Bij InShared kunt u beloningspunten verdienen door schadevrij het jaar door te komen, hiermee kunt u weer geld terugkrijgen. De voordelen zijn onder andere:

  • Prima dekking
  • Kosteloos vervangend vervoer
  • Hogere leeftijd? Lagere premie!
  • Dagelijks opzegbaar
  • 3 jaar nieuwwaarde regeling
  • InShared beloningspunten

Beloningspunten

De verzekeraar werkt niet met een Bonus Malus-korting maar met beloningspunten. Deze punten verdient u door simpelweg klant te zijn bij InShared. U verdient daarnaast een punt voor elke euro die u aan premie betaald. Ook krijgt u extra punten als u preventieve maatregelen treft, denk hierbij aan bijvoorbeeld een rookmelder. Aan het einde van het jaar wordt er een balans opgemaakt en wordt het geld wat over is verdeeld op basis van de beloningspunten die klanten verdient hebben. Als u schade maakt wordt de premie niet hoger. Wel vervallen de beloningspunten van dat jaar.

Naar Inshared ▸

Bandenbundel

InShared biedt vanaf een klein bedrag per maand de bandenbundel aan. Hiermee kunt u voordelig zomerbanden aanschaffen voor de helft van de prijs. Tevens worden de banden extra voordelig gemonteerd en opgeslagen. De verzekeraar wilt ervoor zorgen dat iedereen veilig op de weg rijdt en voert daarom ook nog een gratis zomer- en wintercheck uit bij het monteren van de banden. U kunt kiezen uit 250 garages waar u terecht kunt met de bandenbundel.

Pechhulp

De pechhulp service wordt uitgevoerd door Eurocross. Deze staan 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om u te helpen bij eventuele problemen onderweg. U heeft tevens recht op 5 keer per jaar hulp in uw eigen woonplaats. De verzekeraar staat ook voor u klaar als u bijvoorbeeld de sleutels kwijt bent, of als u zonder benzine zit. U krijgt twee dagen vervangend vervoer indien uw auto gerepareerd moet worden, uw dagelijkse verplichtingen en bezigheden kunnen dus gewoon doorgaan!

admin