Hema autoverzekering

Hema autoverzekering
De Hema autoverzekering online afsluiten of op zoek naar meer informatie daarover? Het is verstandig om in ieder geval de basisdekking en aanvullende dekkingen goed te bekijken. Net als het eventuele eigen risico, afhankelijk van uw voorkeuren. Wenst u een hoog of een laag eigen risico, met een uitgebreide of juist een goedkope dekking? Het kan met de Hema autoverzekering, die u zelf kunt samenstellen.

Naar Hema →

Basis- en aanvullende dekking bij Hema

De basisdekking voor de Hema autoverzekering is beschikbaar aan de hand van de drie bekende polissen. Het gaat om de WA, de Beperkt Casco en de Allrisk dekking voor de autoverzekering. Dat betekent de goedkope en wettelijk verplichte dekking, een meer uitgebreide dekking of de meest uitgebreide en dure polis.

Daarnaast is het de moeite waard om goed te kijken naar de aanvullende dekkingen die er beschikbaar zijn. U kunt de Hema autoverzekering uitbreiden met 4 mogelijkheden:

– No-claimbescherming
– Pechhulp
– Autorechtsbijstand
– Schadeverzekering inzittenden

Op die manier zorgt u voor de polis zoals u dienst wenst. Voor een Hema autoverzekering die netjes aansluit bij uw specifieke voorkeuren, met betrekking tot de dekking. Kijk goed naar de polissen, voor de basisdekking en de aanvullende dekking. Bijvoorbeeld aan de hand van de leeftijd van uw nieuwe auto. Voor een nieuwe auto kunt u de meest uitgebreide dekking kiezen, terwijl u met oudere auto’s wellicht al voldoende heeft aan de minst uitgebreide polis.

Eigen risico voor de autoverzekering

Tenslotte is het verstandig om voor de Hema autoverzekering goed te kijken naar het eigen risico voor de polis. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie. Maar, dit betekent ook dat u zelf eerst een deel van de kosten dient te betalen als er wat aan de hand is. Kijk goed naar uw mogelijkheden om een deel van de kosten te voldoen vanuit een buffer, voordat u een hoger eigen risico kiest.