Exclusieve autoverzekering

exclusieve-autoverzekeringHeeft u een exclusieve auto en bent u opzoek naar een autoverzekering hiervoor? Dan biedt Delta Lloyd hiervoor de optie. Consumenten die een speciale auto hebben voor zowel dagelijks gebruik als een vrije tijd voertuig gebruiken kunnen deze verzekeren met de Delta Lloyd Xclusief autoverzekering.

Wat houdt deze exclusieve autoverzekering in?

Voor een exclusieve auto wilt u ook een exclusieve autoverzekering. Deze autoverzekering is puur maatwerk, die dan ook volledig op uw wensen aangepast kan worden. Met een aantrekkelijke premie en goede voorwaarden is uw voertuig dan ook goed verzekerd. Bovendien staat bij Delta Lloyd vrij, goede service en flexibiliteit hoog in het service. Met een exclusieve auto zijn de nieuwwaarde regeling en aanschafwaarde regeling erg belangrijk, dit vanwege dat u dit bedrag kwijt zou zijn indien u in geval van totaalschade een soortgelijke auto opnieuw moet kopen. Bij de Xclusief autoverzekering van Delta Lloyd bent u dan ook op het juiste adres, gezien zij ook deze punten tot de beste in de markt behoren.

Soorten exclusieve autoverzekeringen

Doordat een voertuig voor dagelijks gebruik anders wordt behandeld als een voertuig voor vrije tijd zijn deze twee dan ook in twee verschillende dekkingen onderverdeeld.

Dagelijks gebruik

Deze autoverzekering is bedoeld voor consumenten met een voertuig met een minimale cataloguswaarde van 80.000 en maximaal 200.000 euro. De maximale waarde is inclusief BTW en BPM, maar ook inclusief de waarde van accessoires.

Vrije Tijd

Deze autoverzekering kan alleen worden gebruikt voor consumenten die hun exclusieve auto enkel voor vrijetijdsdoeleinden gebruiken. Echter dient de minimale cataloguswaarde van het voertuig in dit geval hoger te zijn om in aanmerking te komen voor deze exclusieve autoverzekering, namelijk vanaf 200.000 euro. Dit is ook weer inclusief de waarde van de accessoires.