Delta Lloyd

blogplaatjeDelta Lloyd is een financiƫle dienstverlener en onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Met verzekeringen en bancaire producten voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn ze een totaaldienstverlener. Bovendien staat u als klant centraal en dit is dan ook in uitgangspunten vastgelegd. Het behaalde Keurmerk Klantgericht Verzekeren garandeert dit.

Autoverzekering

Een autoverzekering gaat voornamelijk om het afhandelen van eventuele schades, bij Delta Lloyd haar autoverzekering staat dit centraal. Zo merkt u het verschil als het gaat om schade service. 24 uur per dag en 7 dagen per week is de alarmcentrale voor u bereikbaar en bovendien kan ruitbreuk of een beschadigde ruit ook 24 uur per dag en 7 dagen per week hersteld worden. Betrokken expert zullen uw schade altijd met zorg behandelen. Naast de unieke schade service profiteert u van vele andere voordelen:

  • Meteen 60 % no-claim korting
  • Maximaal 80% no-claim korting
  • No-claim korting ook geldig op tweede auto
  • Altijd zelfde eigen risico, ook duurdere auto’s en beginnende rijders
  • Regeling bij totaal verlies
  • Geen contract
  • Mogelijkheid eigen risico te verhogen, daardoor lagere premie

Regeling bij totaal verlies

Bij Delta Lloyd heeft u altijd een regeling bij totaalverlies, dus bij diefstal of total loss. Hierdoor krijgt u meer uitgekeerd als de oorspronkelijke dagwaarde en wordt het mogelijk gemaakt een gelijkwaardig voertuig te kunnen kopen.

Nieuwwaarde regeling

De nieuwwaarde regeling is geldig voor auto’s van 12 maanden tot 36 maanden. De eerste 12 maanden ontvangt u een volledige uitkering bij totaal verlies. Dit houdt in dat de nieuwwaarde uitgekeerd krijgt. Van 12 tot 36 maanden ontvangt u de nieuwwaarde min 1.5% afschrijving per maand.

Aanschafwaarde regeling

Is de auto tweedehands en tussen de 1 en 5 jaar oud dan geldt de aanschafwaarde regeling. Drie jaar lang heeft u recht op de aanschafwaarde bij totaal verlies.

Dagwaarde regeling

Als u niet meer in aanmerking komt voor de bovengenoemde regelingen heeft u recht op de dagwaarde regeling. U krijgt de dagwaarde plus 10 procent uitgekeerd.

Vergelijk Delta Lloyd met andere verzekeraars ▸