Ditzo

Bij Ditzo kunt u prima terecht voor een online autoverzekering tegen uitstekende voorwaarden. U heeft volledige keuzevrijheid en bepaald zelf hoe u verzekerd wilt zijn en tevens voor hoe lang, de verzekering is namelijk dagelijks opzegbaar! De huidige klanten van de verzekeraar zijn uitermate tevreden en beoordelen de schadeafhandeling dan ook met een gemiddeld cijfer van 8,8. Binnen 5 minuten stelt u uw eigen autoverzekering samen en bent u verzekerd zoals u dat wilt. U kiest zelf de dekkingen, waardoor u niet betaald voor dekkingen die u toch niet nodig heeft. Ook is het mogelijk deze dekkingen op elk gewenst moment te wijzigen, of weer op te zeggen. Een autoverzekering van Ditzo kent de volgende voordelen:

  • Faire schadeafhandeling
  • Vervangend vervoer
  • Weinig kilomoters? Minder premie!
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • Bonuskorting tot 70 procent
  • 24/7 keuzevrijheid
  • Dagelijks opzegbaar
  • Hulp bij overstappen

Altijd vervangend vervoer

Bij Ditzo kunt altijd rekenen op vervangend vervoer met de haal en breng service. Raakt u betrokken bij een ongeval, dan haalt Ditzo uw voertuig op en wordt vervangend vervoer direct bij u afgeleverd. De auto wordt voor u gerepareerd en op de uitgevoerde reparatie heeft u 4 jaar FOCWA-garantie. Na de reparatie wordt de auto weer bij u afgeleverd en wordt het vervangend vervoer weer mee teruggenomen.

Naar Ditzo →

Weinig kilometers? Minder premie!

U betaald bij deze verzekeraar alleen premie voor het werkelijke aantal kilometers. Op deze manier is de verzekering ook aantrekkelijk voor mensen die hun voertuig minder gebruiken. Per zoveel aantal kilometers zal de premie steeds verder oplopen.

Gelijkwaardige autoregeling

De meeste verzekeraars vergoeden enkel de dagwaarde wanneer u auto total loss raakt. Met de dagwaarde kunt u geen gelijkwaardig voertuig terugkopen, daarom kijkt Ditzo naar de verkoopwaarde. Met de verkoopwaarde bent u er zeker van dat u een gelijkwaardige auto terug kunt kopen!
Vergelijk Ditzo met andere verzekeraars ▸