Bundelz autoverzekering

Bundelz
De Bundelz autoverzekering is een vrij nieuw concept voor ‘af en toe rijders’. Voor de premie van de autoverzekering is het aantal kilometers bij elke verzekeraar van belang. Echter zijn dit vrij ruime marges, bijvoorbeeld tot 10000 km. Voor mensen die onder de 100 km per week rijden is dit echter niet interessant en voor deze doelgroep kan de Bundelz autoverekering juist wel interessant zijn. Voor mensen die meer dan 7000 km per jaar rijden is deze aanbieder juist weer niet interessant, deze doelgroep is voordeliger uit bij een andere verzekeraar.

De autoverzekering

De autoverzekering van Bundelz is op basis van een prepaid module. U kunt kiezen voor een WA of All Risk dekking op basis van 1000 kilometers. Indien u meer dan acht schadevrije jaren heeft betaald u voor de WA bundel 50 euro inclusief assurantiebelasting en voor de All Risk 70 euro inclusief assurantiebelasting. Bij minder dan acht schadevrije jaren is het kostbaarder en betaald u voor de WA dekking 70 euro inclusief assurantiebelasting en voor de All Risk 90 euro inclusief assurantiebelasting, ook hiervoor geldt weer dat dit op basis van 1000 kilometers is. Wel betaald u voor alle modules in eerste instantie 20 euro aansluitkosten.

Met de Bundelz App kunt u direct zien over hoeveel kilometers u nog beschikt. Op het moment dat u de kilometerteller in de auto plaatst wordt het automatisch geregistreerd. Bovvendien gaat een nieuwe bundel automatisch in, op deze manier bent u altijd verzekert. Een bundel is 12 maanden geldig, u heeft dus alle tijd om deze op te maken. Indien u tussentijds wilt stoppen worden de niet verbruikte kilometers naar ratio terugbetaald.

Schadeverzekering inzittenden

Naast de reguliere dekking kunt u ook een aanvullende dekking bij Bundelz afsluiten, de schadeverzekering inzittenden. U bent dan verzekerd voor verwondingen die zowel bestuurders als passagier oplopen bij een ongeval, dit is inclusief smartengeld. Daarnaast zijn de eigendommen van de bestuurders en passagiers verzekerd, inclusief eventuele bagage welke in de auto aanwezig is. Deze bundel kan bij elke 1000 kilometer bundel aangeschaft worden voor 5 euro en is de gehele 1000 kilometer geldig.