Meeus

blogplaatjeMeeus heeft een nauwe samenwerking met diverse autoverzekeraars als Aegon en Reaal, hier is de Meeus autoverzekering het resultaat van. U kunt rekenen op een scherpe premie met een uitgebreide dekking en uitstekende service. U kunt uw autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten.

U kunt kiezen uit de 3 bekende dekkingen en dit eventueel aanvullen met rechtsbijstand, extra accessoire dekking, 3 jaar nieuwwaarde regeling en een schade verzekering inzittenden. Verder geniet u bij Meeus van de volgende voordelen:

*Voor jonge en/of onervaren automobilisten geldt er wel een eigen risico.

Pechhulp

Pechhulp zit standaard in uw autoverzekering. U kunt rekenen op deskundige hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week, ook in eigen woonplaats. De pechhulp is geldig op alle dekkingsvormen en repatri√ęring van auto, caravan, bagage en inzittenden zijn ook meeverzekerd. Daarnaast zijn ook de volgende zaken meeverzekerd:

– Dekking voor aangekoppelde caravan of aanhangwagen.
– Verblijf tijdens reparatie
– Vervangende chauffeur

Schade service

Met de Schade service kunt u rekenen op vakkundige hulp en een snelle service. De schade service biedt oplossingen tijdens lastige situaties. U kunt dan ook rekenen op een gratis haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer.

Repair & Fly

Het kan voorkomen dat vlak voor uw vakantie er schade aan de auto ontstaat. Hiervoor is er de Repair & Fly service, u gaat op vakantie en Meeus repareert de auto. Repair & Fly werkt in de volgende stappen:

1. Meld u schade.
2. Maak in overleg een reservering.
3. Uw auto moet op de afgesproken datum en tijdstip naar een van de twee locaties gebracht worden.
4. De shuttledienst brengt u naar Schiphol.
5. Tijdens uw vakantie wordt de auto hersteld.
6. Bij terugkomst wordt u door de shuttledienst teruggebracht.
7. Uw gerepareerde auto is klaar.

Door deze service bent u geen extra tijd kwijt om uw auto te laten repareren en u heeft geen parkeerkosten tijdens uw reis.